B2B sistemi ile WinProject ERP’de kayıtlı olan müşteriye ait ürünlerle ilgili teklif alınabileceği gibi geniş özellik havuzuyla müşteri ihtiyaç duyduğu ve daha önce ürettirmediği ürünlerin tarifini yaparak yeni ürünü için teklif talebinde bulunabilir.
Geniş yetkilendirme yapısı ile firma hem sistemi kullanacak kendi kullanıcıları için hem de müşterisine tanımlayacağı kullanıcılar için yetkilendirme yapabilir.
Sistemde bulunan fiyat listeleri üzerinden mevcut ve yeni tanımlayacağı ürün için sipariş talebinde bulunulabilir.
Müşteri onay vereceği siparişe ait sözleşmeyi basılı olarak mail ya da elden firmaya ulaştırmasına gerek kalmadan dijital olarak onaylayabilir.
Oluklu mukavva sektöründe en önemli iki üretim kalemi olan koli ve safiha için tamamen bu ürün gruplarının dinamiklerine göre teklif ve sipariş alma işlemi gerçekleştirilebilir.
Hem koli hem de safiha ürün grubu için istenilen teklif talepleri takip edilebilir. Teklifin onaylanarak sipariş talebine dönüştürülmesi, reddedilmesi ya da yeniden teklif alınması işlemleri gerçekleştirilebilir.
Hem koli hem de safiha ürün grubu için geçilen sipariş talepleri takip edilebilir. Sipariş talebinin onaylanarak siparişe dönüştürülmesi, reddedilmesi ya da yeniden teklif alınması işlemleri gerçekleştirilebilir.
ERP’de tanımlı modellerden B2B sisteminde istenilenlerin kullanılması sağlanabilir, bu modellere ait ölçü payları düzenlenebilir ve formül tanımları yapılabilir.
ERP’de tanımlı birleştirme türlerinden B2B sisteminde istenilenlerin kullanılması sağlanabilir.
Sipariş talep sayfasında opsiyonel olan alanlardan hangilerinin kullanılabileceği ve ekranda sıralamalarının nasıl olacağı yönetilerek esnek ve genişleyen bir sistem yapısı sunulur.
Sistemde müşteriye verilen fiyatlar anlık olarak, tanımlanan fiyat listeleri üzerinden hesaplanmaktadır. Bu fiyat listeleri genel amaçlı olarak tanımlanabileceği gibi müşteri ya da gruplanan müşteriler bazında da tanımlanabilir.
Sözleşme içerik yönetimi ile müşteri özelinde ya da genel sözleşmeler tanımlanarak vade, ödeme şekli gibi çeşitli sözleşme şartlarının esnek bir şekilde belirlenebilmesi sağlanır.
Müşteriye, kendisine ait bilgilerin sunulduğu profil sayfasıyla sisteme kayıtlı bilgilerinin görüntülenme imkanı verilerek daha şeffaf bir iletişim kurulmasına olanak tanınır.
Bu raporlar ile müşterinin borç-alacak durumunu, ödeme yaptığı ve yapacağı tarihleri ve tutarlarını görüntülemesi sağlanarak müşteri ile etkin bir alacak takibi yapılması sağlanır.
Genel amaçlı ve firma özelinde geliştirilebilen dinamik raporlama modülü ile firmanın müşterisine sunmak istediği raporların geliştirilmesine olanak tanınarak firmanın dijital ortamdaki etkinliği artırılır ve müşterisi ile ilişkisini geliştirmesine imkan verilir.